Доказани професионалисти с висок стандарт водят обучението по журналистика в Младият Пловдив чете

Обучението по журналистика е поверено на най-добрите в тази сфера в Пловдив, доказали през годините своя стил и ниво на професионализъм. И двамата с около 20 години опит. Радослав Иванов много пъти е обучавал журналисти и добре знае какво е важно. Владислав Севов е работил в културната сфера 10+10 г. и е отразявал събития, правил интервюта, бил е автор на предавания, в момента е автор и водещ на две такива за култура в БНТ Пловдив. Ако искате да се запознаете от извора с тази професия, толкова важна за всяко едно общество, то творческата работилница на Младият Пловдив чете е най-подходящото място, защото ще се срещнете с лектори, от които може да се научи много и то за кратко време. Двама журналисти, които със своята работа в новините и в екипи за предавания за култура доказват, че тази професия може да бъде смислена и одухотворена. Възползвайте се с пълни шепи! Ние ви даваме най-доброто, от вас зависи да го вземете!

Работилницата по журналистика или отразяване на културни събития ще се проведе на 19.09, събота, от 11 часа в двора на галерия „Джуркови“ на улица „Съборна“ 19. Регистрация на plovdivchete@gmail.com или със съобщение във фейсбук страницата Пловдив чете/Plovdiv reads.

А тези от вас, които присъстват на обучението и имат желание да отразяват културни събития, могат да го направят по време на литературния фестивал Пловдив чете, който започва на 27.09. Статиите ще бъдат публикувани в Под Тепето и Капана.